АГРЕГАТ НА БЕНЗИН

$136,70

Sold By: WelStore

In stock

Код: TP18001

ВОЛТАЖА: 220-240 V
ФРЕКВЕНЦИЈА: 50 Hz
МАКСИМАЛНО ПРОИЗВЕДУВА: 0.8 kW
КОНСТАНТЕНО ПРИЗВЕДУВА: 0.65 kW
ВРТЕЖИ: 3000 rpm
DC ВОЛТАЖА: DC 12 V, 8.3 A
КОНСТАНТНО РАБОТЕЊЕ 13 ЧАСА
РЕЗЕРВАР 4 LT
63cc МОТОР , ДВОТАКТЕН, 2.0 hp,
БЕНЗИНЕЦ ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ
ПАЛЕЊЕ РАЧНО

Compare

Main Menu