АГРЕГАТ НА БЕНЗИН

$413,06

Sold By: WelStore

In stock

Код: TP135006

ВОЛТАЖА: 220-240 V
ФРЕКВЕНЦИЈА: 50 Hz
АВТОМАТСКО СТАБИЛИЗИРАЊЕ НА ВОЛТАЖА:
МАКСИМУМ ПРОИЗВЕДУВА 3.5 KW
КОНСТАНТНО ПРОИЗВЕДУВА 2.8 KW
ВРТЕЖИ: 3000 rpm
DC ВОЛТАЖА: 12 V, 8.3 A
КОНСТАНТНО РАБОТЕЊЕ 11Часа
4 ТАКТЕН
МОТОР 208 cc
ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ ПАЛЕЊЕ
РАЧНО РЕЗЕРВАР 15 lt

Compare

Main Menu