Автоматски отварач на кабли

$7,60

Се продава од: WelStore

Има залиха

Код: THT15101
3 на 1 повеќекратен
Одземање, сечење и стегање
Опсег на жици на лизгање: 10AWG ~ 24AWG (0,2 ~ 6mm²)
Сечење на целта: Бакарни и алуминиумски жици
Осакатување:
Ги стегаат изолираните терминали 0,5-6 mm² (10-22 AWG);
Ги стегаат неизолираните терминали: 0,5-6мм² (4-22 AWG);
Затегнете ги терминалите за палење: 7-8 mm²
Издржлива и удобна рачка
Спакувано со лизгачка картичка

Спореди

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВАЧОТ

  • Име на продавницата: WelStore
  • Vendor: goran jovanov
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Главно мени

×