СКАЛПЕР СО КОЧНИЦА НА НОЖОТ

ден

Sold By: WelStore

In stock

Код: THT5116118

ШИРИНА: 18mm
ДОЛЖИНА: 158mm
5 НОЖА РЕЗЕРВА

Compare Report Abuse

Main Menu