Мултиметар

30 ден

Sold By: WelStore

In stock

Код: TMT47503
6000 брои вистински RMS дигитален мултиметар
Непронтано откривање на напон
жива линија или неутрална линија разликуваат
DC напон: 600mV / 6V / 60V / 600V / 1000V ± (0,5% +3)
Напојување на струја: 6V / 60V ± (0,8% + 3) 600V / 750V ± (1,0% + 10)
DC струја: 60μA / 60mA / 600mA ± (0,8% + 3) 10A ± (1,2% +3)
Струја на струја: 60mA / 600mA ± (1,0% + 3) 10A ± (1,5% +3)
Отпорност: 600Ω / 6kΩ / 60kΩ / 600kΩ / 6MΩ ± (0,8% +3)
60MΩ ± (1,0% + 30)
Капацитет: 10nf ± (4,0% + 30) 100nf / 1000nf / 10μF / 100μF / 1000μF ± (4,0% + 3) 10mf / 100mf (5,0% + 3)
Фреквенција: 10Hz / 100Hz / 1000Hz / 10KHz / 100KHz / 1000KHz / 10MHz ± (1,0% + 3)
Дежурен циклус: 1% ~ 95% ± (2,0% +3)
Тест на диоди
Држење на податоци Со функција на задно осветлување
Со функција на светло на блицот
Со пониска функција за индикација на батеријата
Спакувано со кутија во боја

Compare Report Abuse

Seller Information

  • Store Name: WelStore
  • Seller: WelStore
  • No ratings found yet!

Product Enquiry

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy

Main Menu