менгеме

67 ден

Sold By: WelStore

In stock

Код: THT6166
Големина на основата за вртење : 6 ”
Тежина: 11,2 кг
Максимална сила: 1600KGS
Со наковална
Спакувано од картонска кутија

Compare Report Abuse

Main Menu