VEL EXPRESS DOOEL GEVGELIJA позволява възстановяване на средства за продуктите, които са закупени и платени от електронния магазин www.welexpress.eu, при следните условия:

  • Ако продуктите, които сте получили, не съответстват по форма, цвят, тип, кройка или по някакъв начин на вашите очаквания, можете да поискате заместващ продукт за друг продукт. В случай че няма възможност за замяна, имате право на възстановяване на сумата съгласно условията, изброени тук.
  • Свържете се с нас не по-късно от 24 часа след получаване на пратката на телефонен номер +38977507000 или ни изпратете имейл с вашите данни (име, фамилия и телефонен номер) на welexpressbusiness@gmail.com със заглавие „Възстановяване на суми“ и посочете причините, поради които искате да направите замяна, т.е. да върнете продукта. Нашият оператор ще ви информира за по-нататъшната процедура възможно най-скоро.
  • Можете да върнете или замените продукта в рамките на 7 дни от деня на поръчката. Продуктът трябва да е невредим и неизползван, с оригиналния етикет. В такова състояние, спретнато опаковани, можете да върнете продукта на VEL EXPRESS DOOEL GEVGELIJA на адрес: ул. Гоце Делчев бр. 43, Мрзенци, Гевгелия. Транспортните разходи за подмяна и връщане се поемат от купувача.
  • При получаване на продукта се определя дали продуктът е невредим и неизползван, след което продължаваме да изпращаме подходяща замяна или възстановяване.
  • В случай, че поискате възстановяване, след връщане на продукта на VEL EXPRESS DOOEL в горното състояние, средствата в размер на сумата на поръчката, с изключение на разходите за доставка, ще бъдат преведени по същата сметка за транзакции, която сте използвали при плащане на продукта или във фактурата, която купувачът ще посочи дали плащането е извършено при доставката. Разходите за доставка не подлежат на възстановяване.

Последни промени: 25.02.2021

Main Menu