• Side by side NRS9182MB

  Се продава од: WelStore

  Енергетска класа: A++

  Димензии (ШxВxД): 90,8 × 178,6 × 63,6 cm

  Врата: Емајлиран челик

  Боја: Црна

  Отвoрање на врата: Ладилник десно/замрзнувач лево отворање на вратата

  Ногарки: 4

  Прилагодливи ногарки: 2

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  Инвертер мотор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 566 / 516 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 350 / 339 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 216 / 177 l

  Капацитет на замрзнување: 11 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 10 h

  Електронско управување (SensoTech)

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  NoFrost Plus

  Кружење на воздухот: MultiFlow ладење во ладилникот

  Ледомат: Twist ледомат

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Брзо ладење

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување

  5 стаклени полици

  Држач за шишиња

  Полици на вратата на ладилникот: 3 полици на вратата

  Фиока за зеленчук: 2 фиоки за овошје

  Флексибилен сад за јајца

  FreshZone фиока

  Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување

  Простор за замрзнување: 2 фиоки

  Полици на врата на замрзнувачот: 4

  5 стаклени полици

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,94 kWh

  Бучност: 43 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 90,8 × 178,6 × 63,6 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 97,7 × 189,6 × 72,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 90 kg

  Бруто тежина на апаратот: 100 kg

  Приклучна моќ: 240 W

  Код: 733130

  EAN Код: 3838782172793

  Се продава од: WelStore

  Side by side NRS9182MB

  959,84 
 • Апарат за мелење на месо MG1600W

  Се продава од: WelStore

  Моќност на моторот (max): 1.600 W

  Капацитет на мелење: 1,9 kg/min

  Лесно чистење

  Метално куќиште

  Управување: Механичко

  On/Off Копче

  Син индикатор

  Реверзибилна функција

  Додатоци за мелење месо: 2

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластика + метал

  Должина на приклучен кабел: 1,3 m

  Димензии (ШxВxД): 23 × 18 × 23 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31 × 28,8 × 20,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 2,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 3,9 kg

  Приклучна моќ: 350 W

  Код: 573857

  EAN Код: 3838782005596

  Се продава од: WelStore

  Апарат за мелење на месо MG1600W

  70,24 
 • Апарат за печење леб BM1210BK

  Се продава од: WelStore

  Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи

  Број на садови за печење леб: 1

  Број на спатули: 2

  Нелеплив слој

  Големина на лебот: 2

  Избор на големина на лебот: 900 – 1.200 g

  Контролно стакло

  Број на oднапред дефинирани програми: 12

  Програма за растење на тестото

  Звучен сигнал

  Функција за одржување на топлината

  Продолжено печење и по прекин на електрична енергија

  Копче за вклучување

  Регулација на запеченоста на кората

  LCD дисплеј

  Автоматска подготовка на тесто

  Програм за брзо печење

  Програма за џем

  Програма за леб без глутен

  Сад за мерење

  Лажичка за дозирање

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Книга со рецепти

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Куќиште: Пластика + метал

  Моќност на грејачот: 800 W

  Должина на приклучен кабел: 1,2 m

  Димензии (ШxВxД): 26,2 × 27,8 × 42,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 30,5 × 34 × 47,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 6,1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 8,1 kg

  Приклучна моќ: 800 W

  Код: 734331

  EAN Код: 3838782326622

  Се продава од: WelStore

  Апарат за печење леб BM1210BK

  84,64 
 • Апарат за печење леб BM1400E

  Се продава од: WelStore

  Дводелен сад за печење

  Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи

  Број на садови за печење леб: 2

  Број на спатули: 2

  Нелеплив слој

  Големина на лебот: 2

  Избор на големина на лебот: 1.000 – 1.400 g

  Контролно стакло

  Број на oднапред дефинирани програми: 12

  Програма за растење на тестото

  Осветлена внатрешност

  Звучен сигнал

  Функција за одржување на топлината

  Продолжено печење и по прекин на електрична енергија

  Копче за вклучување

  Регулација на запеченоста на кората

  LCD дисплеј

  Син индикатор

  Автоматска подготовка на тесто

  Програм за брзо печење

  Програма за џем

  Сад за мерење

  Лажичка за дозирање

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Книга со рецепти

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Куќиште: Пластика + метал

  Моќност на грејачот: 815 W

  Должина на приклучен кабел: 1,0 m

  Димензии (ШxВxД): 40 × 27 × 30,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,4 × 35,8 × 32,6 cm

  Нето тежина на апаратот: 8,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 11,2 kg

  Приклучна моќ: 815 W

  Код: 312793

  EAN Код: 3838942671241

  Се продава од: WelStore

  Апарат за печење леб BM1400E

  125,60 
 • Апарат за печење леб BM1600WG

  Се продава од: WelStore

  Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи

  Број на садови за печење леб: 1

  Број на спатули: 2

  Нелеплив слој

  Големина на лебот: 3

  Избор на големина на лебот: 1.125 – 1.600 g

  Контролно стакло

  Број на oднапред дефинирани програми: 16

  Програма за растење на тестото

  Звучен сигнал

  Функција за одржување на топлината

  Продолжено печење и по прекин на електрична енергија

  Регулација на запеченоста на кората

  LCD дисплеј

  Син индикатор

  Автоматска подготовка на тесто

  Програм за брзо печење

  Програма за џем

  Програма за јогурт

  Програма за леб без глутен

  Сад за мерење

  Лажичка за дозирање

  Гумени ногарки за стабилност

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Моќност на грејачот: 850 W

  Должина на приклучен кабел: 1,1 m

  Димензии (ШxВxД): 41 × 30,7 × 26,8 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 41,3 × 31 × 27,1 cm

  Нето тежина на апаратот: 7,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 7,7 kg

  Приклучна моќ: 850 W

  Код: 565724

  EAN Код: 3838942136078

  Се продава од: WelStore

  Апарат за печење леб BM1600WG

  99,04 
 • Апарат за печење леб BM910WII

  Се продава од: WelStore

  Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи

  Број на садови за печење леб: 1

  Број на спатули: 1

  Нелеплив слој

  Големина на лебот: 2

  Избор на големина на лебот: 750 – 900 g

  Контролно стакло

  Број на oднапред дефинирани програми: 15

  Програма за растење на тестото

  Звучен сигнал

  Функција за одржување на топлината

  Продолжено печење и по прекин на електрична енергија

  Копче за вклучување

  Регулација на запеченоста на кората

  LCD дисплеј

  Бела

  Автоматска подготовка на тесто

  Програм за брзо печење

  Програма за џем

  Програма за јогурт

  Програма за леб без глутен

  Сад за мерење

  Лажичка за дозирање

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Моќност на грејачот: 550 W

  Должина на приклучен кабел: 1,0 m

  Димензии (ШxВxД): 21,8 × 29,7 × 29,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 25,8 × 34,2 × 34 cm

  Нето тежина на апаратот: 3,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 4,9 kg

  Приклучна моќ: 550 W

  Код: 673846

  EAN Код: 3838782069758

  Се продава од: WelStore

  Апарат за печење леб BM910WII

  70,24 
 • Бокал за греење вода K17WII

  Се продава од: WelStore

  Големина на садот: 1,7 l

  Ротација 360°

  Автоматско исклучување

  Аналоген термостат

  On/Off Копче

  Црвен индикатор за работа

  Strix Термостат

  Копче за отварање на капакот

  Филтер против бигор кој се отстранува

  Индикатор за нивото на водата

  Простор за сместување на кабелот

  Гумена подлога на садот за поголема стабилност

  Основа

  Заштита од прегревање

  Сигурносен систем

  Заклучување на капакот

  Куќиште: Пластика + метал

  Боја: Бела боја

  Должина на приклучен кабел: 0,8 m

  Димензии (ШxВxД): 21 × 21 × 16 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 20,5 × 22,7 × 16,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,7 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1 kg

  Приклучна моќ: 2.200 W

  Код: 497994

  EAN Код: 3838942047466

  Се продава од: WelStore

  Бокал за греење вода K17WII

  22,24 
 • Вградна рерна BO717ORAW

  Се продава од: WelStore

  Gorenje by Ora-Ito 2

  Енергетска класа: А

  Боја: Бела боја

  Боја на рачката: Посебно обработен алуминиум

  Материјал на управувачката плоча: Стакло

  Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

  Употреблив волумен на рерната: 71 l

  Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

  Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

  HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната

  Совршен грил (PerfectGrill)

  Механичко управување

  Облик на копчињата: Push pull копчиња

  Начини на загревање:
  Долен и горен грејач
  Инфра грејач
  Вентилатор
  Инфра грејач со вентилатор
  Долен грејач со вентилатор
  Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
  Мал инфра грејач
  Oдмрзнување (Defrost)
  Брзо загревање (FastPreheat)
  Чистење со AquaClean функција
  Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
  Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)

  Осветлување

  Истовремено печење на повеќе нивоа

  1 длабока емајлирана тава за печење

  1 плитка емајлирана тава за печење

  Решетка на рерната

  1x жичани водилки

  Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

  Динамичко ладење на рерната (DC DynamicCooking)

  Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)

  Чистење со AquaClean функција

  Силвермат-емајл (SilverMatte)

  Потрошувачка на електрична енергија: 0,81 kWh (вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)

  Моќност на инфра грејачот: 2.700 W

  Приклучна моќ-струја: 3,3 kW

  Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm

  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm

  Нето тежина на апаратот: 30,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 32,9 kg

  Приклучна моќ: 3.300 W

  Код: 732508

  EAN Код: 3838782166518

  Се продава од: WelStore

  Вградна рерна BO717ORAW

  319,84 
 • Вградна рерна BO74SYB

  Се продава од: WelStore

  Gorenje Simplicity Collection 2.1

  Енергетска класа: A+

  Боја: Црна

  Боја на рачката: Црна

  Материјал на управувачката плоча: Стакло

  Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

  Употреблив волумен на рерната: 71 l

  Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

  Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

  HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната

  Совршен грил (PerfectGrill)

  Механичко управување

  Облик на копчињата: Push pull копчиња

  Механички часовник за исклучување

  Начини на загревање:
  Долен и горен грејач
  Инфра грејач
  Вентилатор
  Инфра грејач со вентилатор
  Долен грејач со вентилатор
  Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
  Мал инфра грејач
  Oдмрзнување (Defrost)
  Брзо загревање (FastPreheat)
  Чистење со AquaClean функција

  Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)

  Осветлување

  Истовремено печење на повеќе нивоа

  1 длабока емајлирана тава за печење

  1 плитка емајлирана тава за печење

  Решетка на рерната

  1x жичани водилки

  Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

  Динамичко ладење на рерната (DC DynamicCooking)

  Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)

  Чистење со AquaClean функција

  Силвермат-емајл (SilverMatte)

  Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)

  Потрошувачка на електрична енергија: 0,69 kWh (вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)

  Моќност на инфра грејачот: 2.700 W

  Приклучна моќ-струја: 3,3 kW

  Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm

  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm

  Нето тежина на апаратот: 29,6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 31,6 kg

  Приклучна моќ: 3.300 W

  Код: 733219

  EAN Код: 3838782176838

  Се продава од: WelStore

  Вградна рерна BO74SYB

  319,84 
 • Грил тава GPCI240R

  Се продава од: WelStore

  Димензии (ШxВxД): 43 × 2,5 × 24 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44 × 3,1 × 24,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 4,5 kg

  Код: 578000

  EAN Код: 3838782012747

  Се продава од: WelStore

  Грил тава GPCI240R

  47,84 
 • Електричен шпорет EC611G

  Се продава од: WelStore

  Енергетска класа: А

  Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал

  Боја: Бела боја

  Боја на рачката: Бела

  Врата: Стакло

  Класична шарка на вратата

  Употреблив волумен на рерната: 65 l

  Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

  Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

  HomeMADE облик на рерната инспириран од обликот на традиционалните фурни на дрва

  Облик на копчињата: Ергономски копчиња

  Стаклокерамичка плоча

  4 Highlight
  лево напред: Дијаметар 21 cm, 2.1 kW,
  десно напред: Дијаметар 14.5 cm, 1.2 kW,
  лево назад: Дијаметар 14.5 cm, 1.2 kW,
  десно назад: Дијаметар 18 cm, 1.7 kW

  Конвенционална рерна – 65 l

  Начини на загревање:
  Долен и горен грејач
  Долен грејач
  Горен грејач
  Чистење со AquaClean функција
  Осветлување

  Водилки на фиоката: Класични водилки на фиоката

  1 длабока емајлирана тава за печење

  Решетка на рерната

  Водилки на извлекување

  Чистење со AquaClean функција

  Силвермат-емајл (SilverMatte)

  Сигнализација на преостаната топлина

  Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

  Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)

  Потрошувачка на електрична енергија: 0,78 kWh (конвенционална)

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67,6 × 96 × 71,9 cm

  Нето тежина на апаратот: 41,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 46,9 kg

  Приклучна моќ: 8.400 W

  Код: 734911

  EAN Код: 3838782343551

  Се продава од: WelStore

  Електричен шпорет EC611G

  303,84 
 • Електрична скара TG2000LCB

  Се продава од: WelStore

  Променливи двострани плочи

  Алуминиум

  Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати

  Ребраста плоча за печење

  Плочи обложени со тефлон од двете страни

  Конвенционален грејач

  Големина на плочата XXXL

  Прилагодување на висината

  Опција за одржување на температура

  Број на нивоа на печење: 5

  Отворена скара

  Индикатор за температура

  Регулирање на температурата

  Црвен индикатор за работа

  Едноставно печење

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Одводен канал за истекување на маслото

  Сад за маснотии

  Моќност на грејачот: 2.000 W

  Куќиште: Пластика + метал

  Должина на приклучен кабел: 1,2 m

  Димензии (ШxВxД): 49 × 9 × 32,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 51,5 × 10,8 × 35,3 cm

  Нето тежина на апаратот: 3,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 3,9 kg

  Приклучна моќ: 1.800 W

  Код: 733355

  EAN Код: 3838782178467

  Се продава од: WelStore

  Електрична скара TG2000LCB

  76,64 

Главно мени

×