• Вградна компактна рерна на пареа BCS598S24X

  Се продава од: WelStore

  Superior линија

  Енергетска класа: A+

  Боја: Инокс

  Боја на рачката: Инокс

  Материјал на управувачката плоча: Инокс и стакло

  Компактна рерна на пареа – 50 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

  Употреблив волумен на рерната: 50 l

  Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

  HomeMADE облик на рерната инспириран од обликот на традиционалните фурни на дрва

  Совршен грил (PerfectGrill)

  Електронско управување

  Облик на копчињата: Ергономски копчиња

  ProCook

  Начини на загревање:
  Долен и горен грејач
  Долен грејач
  Горен грејач
  Инфра грејач
  Вентилатор
  Инфра грејач со вентилатор
  Долен грејач со вентилатор
  Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
  Мал инфра грејач
  Oдмрзнување (Defrost)
  Брзо загревање (FastPreheat)
  Автоматско потпекување (AutoRoast)
  Чистење со AquaClean функција
  Ниско ниво на пареа
  Средно ниво на пареа
  Големо ниво на пареа
  Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
  Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
  Еко функција

  Печење во чекори (STEPBake)

  Дехидратација

  Бавно готвење (SlowBake)

  Функција Јогурт

  Автоматски програми

  Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)

  Чиста пареа без капка вода (PureSteam)

  Рамномерна дистрибуција на пареа (MultiSteam 360°)

  Рамномерно печење (MultiFlow 360°)

  Отстранување на бигор (Decalcination)

  SousVide

  OpenView

  Истовремено печење на повеќе нивоа

  Длабока емајлирана тава

  1 перфорирана тава за готвење на пареа

  1 длабока емајлирана тава за печење

  1 плитка емајлирана тава за печење

  Решетка на рерната

  Сонда за месо (MeatProbe)

  Телескопски водилки на едно ниво со целосно извлекување

  Сад за вода: 1,3 l

  Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

  Динамичен систем на ладење на рерната DC+

  Тројно застаклена врата на рерната со двоен дефлектор (UltraCoolDoor)

  Чистење со AquaClean функција

  Силвермат-емајл (SilverMatte)

  Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)

  Потрошувачка на електрична енергија: 0,62 kWh (вентилаторска), 0,82 kWh (конвенционална)

  Моќност на инфра грејачот: 2.200 W

  Приклучна моќ-струја: 2,9 kW

  Димензии (ШxВxД): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 54,1 × 68 cm

  Мерки за вградување: 56 × 45 × 55 cm

  Нето тежина на апаратот: 35 kg

  Бруто тежина на апаратот: 39,3 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W

  Приклучна моќ: 2.900 W

  Код: 730133

  EAN Код: 3838782093623

 • Вградна рерна BO758A23BG

  Се продава од: WelStore

  Advanced линија

  Енергетска класа: A+

  Боја: Црна

  Боја на рачката: Црна

  Материјал на управувачката плоча: Стакло

  Мултифункционална рерна (BigSpace) – 71 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

  Употреблив волумен на рерната: 71 l

  Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

  Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува

  HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната

  Совршен грил (PerfectGrill)

  Електронско управување

  Едноставна контрола преку допирање на екранот (DirecTouch)

  Начини на загревање:
  Долен и горен грејач
  Долен грејач
  Горен грејач
  Инфра грејач
  Вентилатор
  Инфра грејач со вентилатор
  Долен грејач со вентилатор
  Долен грејач, кружен грејач и вентилатор
  Мал инфра грејач
  Oдмрзнување (Defrost)
  Брзо загревање (FastPreheat)
  Автоматско потпекување (AutoRoast)
  Чистење со AquaClean функција
  Одржување на топлина на веќе приготвено јадење (StayWarm)
  Еко функција
  Глатко затвoрање на вратата (GentleClose)

  Осветлување

  Истовремено печење на повеќе нивоа

  1 длабока емајлирана тава за печење

  1 плитка емајлирана тава за печење

  Решетка на рерната

  Телескопски водилки на едно ниво со делумно извлекување

  Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

  Динамичен систем на ладење на рерната DC+

  Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)

  Чистење со AquaClean функција

  Силвермат-емајл (SilverMatte)

  Потрошувачка на електрична енергија: 0,69 kWh (вентилаторска), 0,94 kWh (конвенционална)

  Моќност на инфра грејачот: 2.700 W

  Приклучна моќ-струја: 3,3 kW

  Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 63,5 × 66 × 68 cm

  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm

  Нето тежина на апаратот: 33,7 kg

  Бруто тежина на апаратот: 35,7 kg

  Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W

  Приклучна моќ: 3.300 W

  Код: 735169

  EAN Код: 3838782381751

  Се продава од: WelStore

  Вградна рерна BO758A23BG

  $541,31
 • Електричен шпорет E5121WH

  Се продава од: WelStore

  Енергетска класа: А

   

  Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал

   

  Боја: Бела боја

   

  Боја на рачката: Бела

   

  Врата: Стакло

   

  Материјал на поклопецот: Лакиран

   

  Класична шарка на вратата

   

  Употреблив волумен на рерната: 68 l

   

  Максимална површина на тавата за печење: 1.260 cm²

   

  HomeMADE облик на рерната инспириран од обликот на традиционалните фурни на дрва

   

  Облик на копчињата: Ергономски копчиња

   

  Електрична плоча за готвење

   

  1 експрес рингла + 2 стандардни големи рингли + 1 стандардна мала рингла

  лево напред: Експрес рингла 18 cm, 2 kW,

  десно напред: Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW,

  лево назад: Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW,

  десно назад: Ø 18 cm, 1.5 kW

   

  Конвенционална рерна – 68 l

   

  Начини на загревање:

  Долен и горен грејач

  Долен грејач

  Горен грејач

  Инфра грејач

  Мал инфра грејач

  Чистење со AquaClean функција

  Осветлување

   

  1 длабока емајлирана тава за печење

   

  Решетка на рерната

   

  Водилки на извлекување

   

  Чистење со AquaClean функција

   

  Силвермат-емајл (SilverMatte)

   

  Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)

   

  Потрошувачка на електрична енергија: 0,8 kWh (конвенционална)

   

  Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 59,4 cm

   

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 57,6 × 95,2 × 71,8 cm

   

  Нето тежина на апаратот: 38,8 kg

   

  Бруто тежина на апаратот: 42 kg

   

  Приклучна моќ: 8.300 W

   

  Код: 466110

   

  EAN Код: 3838782022074

  Се продава од: WelStore

  Електричен шпорет E5121WH

  $258,21
 • Електричен шпорет EC611G

  Се продава од: WelStore

  Енергетска класа: А

  Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал

  Боја: Бела боја

  Боја на рачката: Бела

  Врата: Стакло

  Класична шарка на вратата

  Употреблив волумен на рерната: 65 l

  Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

  Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

  HomeMADE облик на рерната инспириран од обликот на традиционалните фурни на дрва

  Облик на копчињата: Ергономски копчиња

  Стаклокерамичка плоча

  4 Highlight
  лево напред: Дијаметар 21 cm, 2.1 kW,
  десно напред: Дијаметар 14.5 cm, 1.2 kW,
  лево назад: Дијаметар 14.5 cm, 1.2 kW,
  десно назад: Дијаметар 18 cm, 1.7 kW

  Конвенционална рерна – 65 l

  Начини на загревање:
  Долен и горен грејач
  Долен грејач
  Горен грејач
  Чистење со AquaClean функција
  Осветлување

  Водилки на фиоката: Класични водилки на фиоката

  1 длабока емајлирана тава за печење

  Решетка на рерната

  Водилки на извлекување

  Чистење со AquaClean функција

  Силвермат-емајл (SilverMatte)

  Сигнализација на преостаната топлина

  Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување

  Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)

  Потрошувачка на електрична енергија: 0,78 kWh (конвенционална)

  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67,6 × 96 × 71,9 cm

  Нето тежина на апаратот: 41,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 46,9 kg

  Приклучна моќ: 8.400 W

  Код: 734911

  EAN Код: 3838782343551

  Се продава од: WelStore

  Електричен шпорет EC611G

  $360,81
 • Контактен грил KR1800EPRO

  Се продава од: WelStore

  Алуминиум

  Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати

  Ребраста плоча за печење

  Еднострани плочи што се вадат

  Конвенционален грејач

  Прилагодување на висината

  Температурни нивоа: 4

  Број на нивоа на печење: 4

  Отворено – затворено

  Индикатор за температура

  Регулирање на температурата

  Црвен индикатор за работа

  Едноставно печење

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Сад за маснотии

  Рачка за носење

  Ладни рачки

  Моќност на грејачот: 1.800 W

  Куќиште: Не’рѓосувачки челик

  Ширина на зоната за печење: 32 cm

  Длабочина на зоната за печење: 24 cm

  Должина на приклучен кабел: 0,8 m

  Димензии (ШxВxД): 37,5 × 13,5 × 30,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 39 × 14,5 × 36,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 5,8 kg

  Приклучна моќ: 1.800 W

  Код: 564023

  EAN Код: 3838942131523

  Се продава од: WelStore

  Контактен грил KR1800EPRO

  $119,51

Главно мени

×