• Вага OT150LBW

  Се продава од: WelStore

  Боја: Бела боја

  Димензии (ШxВxД): 30,2 × 30,2 × 2,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 33,5 × 32,6 × 4,4 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,7 kg

  Код: 731716

  EAN Код: 3838782149443

  Се продава од: WelStore

  Вага OT150LBW

  28,64 
 • Одвлажнувач (Апсорбатор на влага) D16M

  Се продава од: WelStore

  Тип на единицата: Внатрешна

  Начин на работа: Класично

  Одвлажнување: 16 l/day

  Турбо функција

  Функција сушење

  Индикатор за полн сад на кондензаторот

  Автоматско исклучување

  Одвлажнување

  Тајмер

  Автоматско одмрзнување

  Автоматско работење

  Автоматско повторно вклучување

  Предупредување при испуштање на фреон од системот

  Минимална температура на работење: 5 °C

  Максимална температура на работење: 35 °C

  Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 35 %

  Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 85 %

  Минимална употребна површина: 29 m2

  Максимална употребна површина: 44 m2

  Номинален напон: 2 A

  Димензии (ШxВxД): 35 × 51 × 24,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38 × 53,2 × 29,8 cm

  Нето тежина на апаратот: 14 kg

  Бруто тежина на апаратот: 15,1 kg

  Приклучна моќ: 430 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 734859

  EAN Код: 3838782342288

 • Одвлажнувач (Апсорбатор на влага) D20M

  Се продава од: WelStore

  Тип на единицата: Внатрешна

  Начин на работа: Класично

  Одвлажнување: 20 l/day

  Турбо функција

  Функција сушење

  Индикатор за полн сад на кондензаторот

  Автоматско исклучување

  Одвлажнување

  Тајмер

  Автоматско одмрзнување

  Автоматско работење

  Автоматско повторно вклучување

  Предупредување при испуштање на фреон од системот

  Минимална температура на работење: 5 °C

  Максимална температура на работење: 35 °C

  Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 35 %

  Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 85 %

  Минимална употребна површина: 37 m2

  Максимална употребна површина: 52 m2

  Номинален напон: 2,1 A

  Димензии (ШxВxД): 35 × 51 × 24,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38 × 53,2 × 29,8 cm

  Нето тежина на апаратот: 14,4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 15,6 kg

  Приклучна моќ: 440 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 734860

  EAN Код: 3838782342295

 • Пегла за коса HS110BK

  Се продава од: WelStore
  Дополнителна нега со јонизатор
  Moжност за закачување
  Кабел кој се ротира 360°
  Подвижни плочки
  Материјал на плочките: керамички плочки
  Должина на плочките: 110 mm
  Едноставно електронско управување
  Регулација на температурата: Дигитален
  1 ред син LCD екран
  Заклучување
  Боја: Црна
  Куќиште: Пластично
  Приклучна моќ: 55 W
  Приклучна моќ(V): 110-240 V
  Должина на приклучен кабел: 1,8 m
  Димензии (ШxВxД): 33,5 × 8,5 × 3,5 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 35 × 9 × 6 cm
  Код: 736492
  EAN Код: 3838782431302
  Се продава од: WelStore

  Пегла за коса HS110BK

  31,84 
 • Пегла за коса HS110PR

  Се продава од: WelStore

  Дополнителна нега со јонизатор

  Moжност за закачување

  Кабел кој се ротира 360°

  Подвижни плочки

  Материјал на плочките: керамички плочки

  Должина на плочките: 110 mm

  Едноставно електронско управување

  Регулација на температурата: Дигитален

  1 ред син LCD екран

  Заклучување

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластично

  Приклучна моќ: 55 W

  Приклучна моќ(V): 110-240 V

  Должина на приклучен кабел: 1,8 m

  Димензии (ШxВxД): 33,5 × 8,5 × 3,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 35 × 9 × 6 cm

  Код: 728100

  EAN Код: 3838782026911

  Се продава од: WelStore

  Пегла за коса HS110PR

  31,84 
 • Пегла за коса HS90BG

  Се продава од: WelStore

  Дополнителна нега со јонизатор

  Moжност за закачување

  Кабел кој се ротира 360°

  Подвижни плочки

  Материјал на плочките: керамички плочки

  Должина на плочките: 90 mm

  Едноставна механичка контрола

  Заклучување

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластично

  Приклучна моќ: 43 W

  Приклучна моќ(V): 220-240 V

  Должина на приклучен кабел: 1,8 m

  Димензии (ШxВxД): 31 × 7,5 × 3,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31,7 × 8 × 6 cm

  Код: 728101

  EAN Код: 3838782026928

  Се продава од: WelStore

  Пегла за коса HS90BG

  25,44 
 • Пегла на пареа SIH 1800BT

  Се продава од: WelStore

  Моќност на грејачот: 1.800 W

  Perfect Glide површина за пеглање

  Систем против создавање на бигор

  Вертикално пеглање за осетливи алишта

  Можност за суво пеглање

  Аналогно

  Постојана пареа: 17 g/min

  Ударна пареа: 40 g/min

  Функција прскање

  Долевање на вода во текот на пеглањето

  Практичен, широк отвор со капак

  Сад за дозирање вода

  Гумени ногарки за стабилност

  Волумен на резервоарот за вода: 0,20 l

  Должина на приклучен кабел: 2,5 m

  Димензии (ШxВxД): 27 × 14 × 10,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 27,2 × 14,2 × 10,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,3 kg

  Приклучна моќ: 1.800 W

  Код: 443177

  EAN Код: 3838942983412

  Се продава од: WelStore

  Пегла на пареа SIH 1800BT

  24,80 
 • Пегла на пареа SIH1100TBT

  Се продава од: WelStore

  Моќност на грејачот: 1.100 W

  Perfect Glide површина за пеглање

  Можност за суво пеглање

  Аналогно

  Индикатор на температура

  стандард

  Сад за дозирање вода

  Гумени ногарки за стабилност

  Волумен на резервоарот за вода: 0,07 l

  Должина на приклучен кабел: 1,9 m

  Димензии (ШxВxД): 8,4 × 9,3 × 17,8 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 11,6 × 11 × 19 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 0,7 kg

  Приклучна моќ: 1.100 W

  Код: 733342

  EAN Код: 3838782178566

  Се продава од: WelStore

  Пегла на пареа SIH1100TBT

  18,40 
 • Пегла на пареа SIH2200TQC

  Се продава од: WelStore

  Моќност на грејачот: 2.200 W

  Систем против создавање на бигор

  Систем против прокапување

  Функција самочистење

  Вертикално пеглање за осетливи алишта

  Можност за суво пеглање

  Пеглање со сува пареа

  Аналогно

  Индикатор на температура

  Постојана пареа: 30 g/min

  Ударна пареа: 90 g/min

  Функција прскање

  Индикатор за ниско ниво на вода

  стандард

  Сад за дозирање вода

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Независна тројна заштита

  Безбедно пеглање

  Волумен на резервоарот за вода: 0,28 l

  Должина на приклучен кабел: 2,5 m

  Димензии (ШxВxД): 13,3 × 14,5 × 32 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 12,5 × 16,5 × 31,3 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,5 kg

  Приклучна моќ: 2.200 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 735774

  EAN Код: 3838782404702

  Се продава од: WelStore

  Пегла на пареа SIH2200TQC

  31,20 
 • Пегла на пареа SIH2600BLC

  Се продава од: WelStore

  Моќност на грејачот: 2.600 W

  Систем против создавање на бигор

  Систем против прокапување

  Функција самочистење

  Вертикално пеглање за осетливи алишта

  Можност за суво пеглање

  Пеглање со сува пареа

  Аналогно

  Индикатор на температура

  Постојана пареа: 30 g/min

  Ударна пареа: 95 g/min

  Функција прскање

  Индикатор за ниско ниво на вода

  Практичен, широк отвор со капак

  Сад за дозирање вода

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Независна тројна заштита

  Безбедно пеглање

  Волумен на резервоарот за вода: 0,35 l

  Должина на приклучен кабел: 2,5 m

  Димензии (ШxВxД): 12,8 × 15 × 31 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 15 × 16,9 × 32,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg

  Приклучна моќ: 2.600 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 735777

  EAN Код: 3838782404733

  Се продава од: WelStore

  Пегла на пареа SIH2600BLC

  44,64 
 • Правосмукалка MVC148FW

  Се продава од: WelStore

  FREE GO

  Максимална моќност на моторот: 100 W

  Пластичен сад

  За влажно и суво чистење

  Безжична употреба

  Трајност на батеријата: 20 мин.

  Број на додатоци: 4

  Проток на воздух: 13 L/s

  Волумен на садот за прашина: 0,7 l

  Контролно светло за полнење на батерија

  Управувачка локација: Контрола на апаратот

  Додатоци: 4

  Боја: Бела

  Бучност: 72 dB(A)re1pW

  Номинална моќност: 14,8 V

  Максимална моќност на моторот: 100 W

  Димензии (ШxВxД): 43 × 13 × 13,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 49,8 × 15,4 × 15 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,9 kg

  Приклучна моќ: 100 W

  Код: 567596

  EAN Код: 3838942145575

  Се продава од: WelStore

  Правосмукалка MVC148FW

  52,00 

Главно мени

×