• Вага OT150LBW

  Се продава од: WelStore

  Боја: Бела боја

  Димензии (ШxВxД): 30,2 × 30,2 × 2,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 33,5 × 32,6 × 4,4 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,7 kg

  Код: 731716

  EAN Код: 3838782149443

  Се продава од: WelStore

  Вага OT150LBW

  28,64 
 • Одвлажнувач (Апсорбатор на влага) D16M

  Се продава од: WelStore

  Тип на единицата: Внатрешна

  Начин на работа: Класично

  Одвлажнување: 16 l/day

  Турбо функција

  Функција сушење

  Индикатор за полн сад на кондензаторот

  Автоматско исклучување

  Одвлажнување

  Тајмер

  Автоматско одмрзнување

  Автоматско работење

  Автоматско повторно вклучување

  Предупредување при испуштање на фреон од системот

  Минимална температура на работење: 5 °C

  Максимална температура на работење: 35 °C

  Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 35 %

  Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 85 %

  Минимална употребна површина: 29 m2

  Максимална употребна површина: 44 m2

  Номинален напон: 2 A

  Димензии (ШxВxД): 35 × 51 × 24,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38 × 53,2 × 29,8 cm

  Нето тежина на апаратот: 14 kg

  Бруто тежина на апаратот: 15,1 kg

  Приклучна моќ: 430 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 734859

  EAN Код: 3838782342288

 • Одвлажнувач (Апсорбатор на влага) D20M

  Се продава од: WelStore

  Тип на единицата: Внатрешна

  Начин на работа: Класично

  Одвлажнување: 20 l/day

  Турбо функција

  Функција сушење

  Индикатор за полн сад на кондензаторот

  Автоматско исклучување

  Одвлажнување

  Тајмер

  Автоматско одмрзнување

  Автоматско работење

  Автоматско повторно вклучување

  Предупредување при испуштање на фреон од системот

  Минимална температура на работење: 5 °C

  Максимална температура на работење: 35 °C

  Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 35 %

  Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 85 %

  Минимална употребна површина: 37 m2

  Максимална употребна површина: 52 m2

  Номинален напон: 2,1 A

  Димензии (ШxВxД): 35 × 51 × 24,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38 × 53,2 × 29,8 cm

  Нето тежина на апаратот: 14,4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 15,6 kg

  Приклучна моќ: 440 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 734860

  EAN Код: 3838782342295

 • Пегла за коса HS110BK

  Се продава од: WelStore
  Дополнителна нега со јонизатор
  Moжност за закачување
  Кабел кој се ротира 360°
  Подвижни плочки
  Материјал на плочките: керамички плочки
  Должина на плочките: 110 mm
  Едноставно електронско управување
  Регулација на температурата: Дигитален
  1 ред син LCD екран
  Заклучување
  Боја: Црна
  Куќиште: Пластично
  Приклучна моќ: 55 W
  Приклучна моќ(V): 110-240 V
  Должина на приклучен кабел: 1,8 m
  Димензии (ШxВxД): 33,5 × 8,5 × 3,5 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 35 × 9 × 6 cm
  Код: 736492
  EAN Код: 3838782431302
  Се продава од: WelStore

  Пегла за коса HS110BK

  31,84 
 • Пегла за коса HS110PR

  Се продава од: WelStore

  Дополнителна нега со јонизатор

  Moжност за закачување

  Кабел кој се ротира 360°

  Подвижни плочки

  Материјал на плочките: керамички плочки

  Должина на плочките: 110 mm

  Едноставно електронско управување

  Регулација на температурата: Дигитален

  1 ред син LCD екран

  Заклучување

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластично

  Приклучна моќ: 55 W

  Приклучна моќ(V): 110-240 V

  Должина на приклучен кабел: 1,8 m

  Димензии (ШxВxД): 33,5 × 8,5 × 3,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 35 × 9 × 6 cm

  Код: 728100

  EAN Код: 3838782026911

  Се продава од: WelStore

  Пегла за коса HS110PR

  31,84 
 • Пегла за коса HS90BG

  Се продава од: WelStore

  Дополнителна нега со јонизатор

  Moжност за закачување

  Кабел кој се ротира 360°

  Подвижни плочки

  Материјал на плочките: керамички плочки

  Должина на плочките: 90 mm

  Едноставна механичка контрола

  Заклучување

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластично

  Приклучна моќ: 43 W

  Приклучна моќ(V): 220-240 V

  Должина на приклучен кабел: 1,8 m

  Димензии (ШxВxД): 31 × 7,5 × 3,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31,7 × 8 × 6 cm

  Код: 728101

  EAN Код: 3838782026928

  Се продава од: WelStore

  Пегла за коса HS90BG

  25,44 
 • Прочистувач на воздух AP500 SENSE AIR

  Се продава од: WelStore

  Тип на апарат: Прочистувач на воздух

  AP500 SENSE AIR

  ЛЦД: ЛЦД дисплеј

  Јонизатор

  Ниво на бучава: 35 dB(A)re1pW

  Турбо режим на работа

  Индикатор за чистење на филтерот

  Површина на просторот: 60 m2

  Димензии (ШxВxД): 31 × 68 × 31 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 39,2 × 80,6 × 38,2 cm

  Нето тежина на апаратот: 9,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 13 kg

  Приклучна моќ: 35 W

  Код: 736952

  EAN Код: 3838782444975

  Се продава од: WelStore

  Прочистувач на воздух AP500 SENSE AIR

  252,00 295,84 
 • Прочистувач на воздух FILTER OPTIAIR 203M

  Се продава од: Martin Serafimov

  Тип на апарат: Прочистувач на воздух

  FILTER OPTIAIR 203M

  Код: 681142

  EAN Код: 3838782076190

 • Фен за коса HD122B

  Се продава од: Martin Serafimov

  Moжност за закачување

  На преклоп

  Едноставна механичка контрола

  Регулација на брзината: 2

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Боја: Црна

  Куќиште: Пластично

  Тип на моторот: DC мотор за заштеда на енергија и долготрајна употреба

  Приклучна моќ: 1.200 W

  Бучност: 79 dB(A)re1pW

  Приклучна моќ(V): 220-240 V

  Должина на приклучен кабел: 1,5 m

  Димензии (ШxВxД): 17 × 23,5 × 7,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 12 × 19,5 × 8,5 cm

  Код: 728099

  EAN Код: 3838782026195

  Се продава од: Martin Serafimov

  Фен за коса HD122B

  13,60 
 • Фен за коса HD203BK

  Се продава од: WelStore

  Дополнителна нега со јонизатор

  Филтер кој се отстранува

  Moжност за закачување

  Едноставна механичка контрола

  Регулација на брзината: 2

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Боја: Црна

  Куќиште: Пластично

  Тип на моторот: DC мотор за заштеда на енергија и долготрајна употреба

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Бучност: 78 dB(A)re1pW

  Приклучна моќ(V): 220-240 V

  Должина на приклучен кабел: 1,8 m

  Димензии (ШxВxД): 22 × 28,5 × 8,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22,8 × 29,8 × 9,5 cm

  Код: 736426

  EAN Код: 3838782430633

  Се продава од: WelStore

  Фен за коса HD203BK

  26,40 
 • Фен за коса HD215PR

  Се продава од: WelStore
  Дополнителна нега со јонизатор
  Копче за ладен воздух
  Филтер кој се отстранува
  Moжност за закачување
  Едноставна механичка контрола
  Регулација на брзината: Континуирано
  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
  Куќиште: Пластично
  Тип на моторот: DC мотор за заштеда на енергија и долготрајна употреба
  Приклучна моќ: 2.200 W
  Бучност: 74 dB(A)re1pW
  Приклучна моќ(V): 220-240 V
  Должина на приклучен кабел: 1,8 m
  Димензии (ШxВxД): 22 × 28,5 × 8,5 cm
  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 22,5 × 29 × 9,5 cm
  Код: 728093
  EAN Код: 3838782026140
  Се продава од: WelStore

  Фен за коса HD215PR

  32,80 
 • Фигаро за коса HC19PR

  Се продава од: WelStore

  Moжност за закачување

  Кабел кој се ротира 360°

  Дијаметар: 19 mm

  Ладен врв

  Едноставно електронско управување

  Регулација на температурата: Дигитален

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластично

  Приклучна моќ: 42 W

  Приклучна моќ(V): 110-240 V

  Должина на приклучен кабел: 1,8 m

  Димензии (ШxВxД): 32,5 × 7,5 × 5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 33,5 × 3,9 × 3,6 cm

  Код: 728103

  EAN Код: 3838782026942

  Се продава од: WelStore

  Фигаро за коса HC19PR

  23,84 

Главно мени

×