• Самостоен комбиниран фрижидер NRK6191ES4

  Се продава од: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: A+

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Врата: Метална врата

  Боја: Сива металик

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Прилагодливи ногарки: 2

  Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 320 / 302 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 210 / 203 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 110 / 99 l

  Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 17 h

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  Индикатор за температура: Дигитален индикатор за регулирање на температурата на ладилникот

  Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал

  NoFrost Plus

  IonAir со Multiflow 360° функција

  CrispZone фиока за зеленчук

  Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување на кровот

  4 стаклени полици

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња без држач

  Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата

  Флексибилен сад за јајца (8×)

  SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)

  1 класичен сад за лед

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,84 kWh

  Бучност: 38 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 70 cm

  Нето тежина на апаратот: 57 kg

  Бруто тежина на апаратот: 59 kg

  Приклучна моќ: 90 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 735828

  EAN Код: 3838782408359

 • Самостоен ладилник R6295W

  Се продава од: WelStore

  5 Години гаранција

  Технички карактеристики
  Енергетска класа: А

  Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

  Врата: Метална врата

  Боја: Бела боја

  Боја на апаратот: Бела

  Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата

  Прилагодливи ногарки: 2

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 285 / 284 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 285 / 284 l

  Механичко управување

  Декоративен капак

  Осветлена внатрешност

  5 стаклени полици

  Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач

  Полици на вратата на ладилникот: 3 полици на вратата, 1 сад со капак

  Фиока за зеленчук: 1 фиока за зеленчук

  2 сада за јајца (6×)

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,49 kWh

  Бучност: 40 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 150,5 × 71 cm

  Нето тежина на апаратот: 52,5 kg

  Бруто тежина на апаратот: 55 kg

  Приклучна моќ: 80 W

  Осигурувач: 10 A

  Код: 363629

  EAN Код: 3838942767050

  Се продава од: WelStore

  Самостоен ладилник R6295W

  $303,81

Главно мени

×