• Пегла на пареа SIH 1800BT

  Се продава од: WelStore

  Моќност на грејачот: 1.800 W

  Perfect Glide површина за пеглање

  Систем против создавање на бигор

  Вертикално пеглање за осетливи алишта

  Можност за суво пеглање

  Аналогно

  Постојана пареа: 17 g/min

  Ударна пареа: 40 g/min

  Функција прскање

  Долевање на вода во текот на пеглањето

  Практичен, широк отвор со капак

  Сад за дозирање вода

  Гумени ногарки за стабилност

  Волумен на резервоарот за вода: 0,20 l

  Должина на приклучен кабел: 2,5 m

  Димензии (ШxВxД): 27 × 14 × 10,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 27,2 × 14,2 × 10,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,3 kg

  Приклучна моќ: 1.800 W

  Код: 443177

  EAN Код: 3838942983412

  Се продава од: WelStore

  Пегла на пареа SIH 1800BT

  $29,45
 • Пегла на пареа SIH1100TBT

  Се продава од: WelStore

  Моќност на грејачот: 1.100 W

  Perfect Glide површина за пеглање

  Можност за суво пеглање

  Аналогно

  Индикатор на температура

  стандард

  Сад за дозирање вода

  Гумени ногарки за стабилност

  Волумен на резервоарот за вода: 0,07 l

  Должина на приклучен кабел: 1,9 m

  Димензии (ШxВxД): 8,4 × 9,3 × 17,8 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 11,6 × 11 × 19 cm

  Нето тежина на апаратот: 0,4 kg

  Бруто тежина на апаратот: 0,7 kg

  Приклучна моќ: 1.100 W

  Код: 733342

  EAN Код: 3838782178566

  Се продава од: WelStore

  Пегла на пареа SIH1100TBT

  $21,85
 • Пегла на пареа SIH2200TQC

  Се продава од: WelStore

  Моќност на грејачот: 2.200 W

  Систем против создавање на бигор

  Систем против прокапување

  Функција самочистење

  Вертикално пеглање за осетливи алишта

  Можност за суво пеглање

  Пеглање со сува пареа

  Аналогно

  Индикатор на температура

  Постојана пареа: 30 g/min

  Ударна пареа: 90 g/min

  Функција прскање

  Индикатор за ниско ниво на вода

  стандард

  Сад за дозирање вода

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Независна тројна заштита

  Безбедно пеглање

  Волумен на резервоарот за вода: 0,28 l

  Должина на приклучен кабел: 2,5 m

  Димензии (ШxВxД): 13,3 × 14,5 × 32 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 12,5 × 16,5 × 31,3 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,3 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,5 kg

  Приклучна моќ: 2.200 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 735774

  EAN Код: 3838782404702

  Се продава од: WelStore

  Пегла на пареа SIH2200TQC

  $37,05
 • Пегла на пареа SIH2600BLC

  Се продава од: WelStore

  Моќност на грејачот: 2.600 W

  Систем против создавање на бигор

  Систем против прокапување

  Функција самочистење

  Вертикално пеглање за осетливи алишта

  Можност за суво пеглање

  Пеглање со сува пареа

  Аналогно

  Индикатор на температура

  Постојана пареа: 30 g/min

  Ударна пареа: 95 g/min

  Функција прскање

  Индикатор за ниско ниво на вода

  Практичен, широк отвор со капак

  Сад за дозирање вода

  Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

  Независна тројна заштита

  Безбедно пеглање

  Волумен на резервоарот за вода: 0,35 l

  Должина на приклучен кабел: 2,5 m

  Димензии (ШxВxД): 12,8 × 15 × 31 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 15 × 16,9 × 32,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,6 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,8 kg

  Приклучна моќ: 2.600 W

  Осигурувач: 16 A

  Код: 735777

  EAN Код: 3838782404733

  Се продава од: WelStore

  Пегла на пареа SIH2600BLC

  $53,01
 • Правосмукалка MVC148FW

  Се продава од: WelStore

  FREE GO

  Максимална моќност на моторот: 100 W

  Пластичен сад

  За влажно и суво чистење

  Безжична употреба

  Трајност на батеријата: 20 мин.

  Број на додатоци: 4

  Проток на воздух: 13 L/s

  Волумен на садот за прашина: 0,7 l

  Контролно светло за полнење на батерија

  Управувачка локација: Контрола на апаратот

  Додатоци: 4

  Боја: Бела

  Бучност: 72 dB(A)re1pW

  Номинална моќност: 14,8 V

  Максимална моќност на моторот: 100 W

  Димензии (ШxВxД): 43 × 13 × 13,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 49,8 × 15,4 × 15 cm

  Нето тежина на апаратот: 1,1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 1,9 kg

  Приклучна моќ: 100 W

  Код: 567596

  EAN Код: 3838942145575

  Се продава од: WelStore

  Правосмукалка MVC148FW

  $61,75
 • Правосмукалка VC2221PSBKR

  Се продава од: WelStore

  POWER SLIDE

  Максимална моќност на моторот: 2.200 W

  Моќ на всисување: 420 W

  Со вреќичка

  За суво чистење

  Број на додатоци: 1

  Универзална четка

  Проток на воздух: 41 L/s

  Волумен на вреќичката: 3 l

  Тип на цевка: Телескопска

  Дијаметар на цевката: 32 mm

  Должина на телескопската цевка: 80 cm

  Материјал на цевката: Метал

  1 Хепа филтер

  Управувачка локација: Контрола на апаратот

  Лизгачко копче за регулирање на силата на моторот

  SoftStart тивко палење на моторот

  Хартиени вреќи за прашина: 1

  Број на текстилни вреќички: 1

  Додатоци: 1

  Намотување на кабелот

  Голем досег (кабел, црево и цевка): 14 m

  Исправено или хоризонтално

  Додаток за оставање на цевката

  Број на тркала: 3

  Гумирани тркалца

  Гумирани тркалца

  Боја: Црна

  Должина на приклучен кабел: 5,0 m

  Бучност: 83 dB(A)re1pW

  Максимална моќност на моторот: 2.200 W

  Димензии (ШxВxД): 44 × 30,5 × 24,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 50 × 36,5 × 29 cm

  Нето тежина на апаратот: 4,9 kg

  Бруто тежина на апаратот: 7,5 kg

  Приклучна моќ: 2.000 W

  Код: 678520

  EAN Код: 3838782071188

  Се продава од: WelStore

  Правосмукалка VC2221PSBKR

  $94,81

Главно мени

×