• Kymco Agility 16+ 125

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 125cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 6.6 kW/9ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/диск-CBS
  Тежина : 114kg
  Резервоар : 5 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 100/80-16, 100/80-14
  Стартување : алансер
  Боја : Сива/Бела

  3.143 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  Kymco Agility 16+ 125

  3.143 ден
 • Kymco Agility 16+ 50

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 49.6cm2
  Мотор : 2-тактен
  Сила : 2.5 kW/3.4ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 114kg
  Резервоар : 7 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 100/80-16, 100/80-14
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Сива

  2.533 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  Kymco Agility 16+ 50

  2.533 ден
 • Kymco Agility City 50 2T

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 49.6cm2
  Мотор : 2-тактен
  Сила : 2.8 kW/3.8ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 111kg
  Резервоар : 6 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 100/80-16, 100/70-16
  Димензии 2.045x740x1.240
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Црна/Сива

  2.226 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  Kymco Agility City 50 2T

  2.226 ден
 • Kymco Agility City 50 F

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 49.6cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 2.5 kW/3.4ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 103kg
  Резервоар : 5 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 100/80-13, 100/80-13
  Димензии 1,935x725x1.130
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Бела

  1.927 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  Kymco Agility City 50 F

  1.927 ден
 • Kymco Super 8 50cc 2T

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 49.6cm2
  Мотор : 2-тактен
  Сила : 2.5 kW/3.4ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 112kg
  Резервоар : 6 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 120/70-14, 120/80-14
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Црвана/Црна/Сина

  2.233 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  Kymco Super 8 50cc 2T

  2.233 ден
 • Kymco Visar 50

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 49.5cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 2.5 kW/3.4ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 95kg
  Резервоар : 5 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 100/80-17, 100/80-17
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Бела/Црвена

  1.563 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  Kymco Visar 50

  1.563 ден
 • PEDA ATV 200

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 177cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 6.7 kW
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/диск
  Тежина : 196kg
  Резервоар : 6 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 100/80-10, 100/80-10
  Стартување : алансер
  Боја : Бела/Црна

  2.412 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  PEDA ATV 200

  2.412 ден
 • PEDA Dabra 50

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 50cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 2.2 kW/3ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 83kg
  Резервоар : 5 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 3.50-10 , 3.50-10
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Сива/Бела

  1.201 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  PEDA Dabra 50

  1.201 ден
 • PEDA ET SPORT 50

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 49.6cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 2.5 kW/3.4ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 102kg
  Резервоар : 5 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 120/60-13, 110/70-12
  Димензии : 1.850x695x1.160
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Црвена/Кафена

  1.648 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  PEDA ET SPORT 50

  1.648 ден
 • PEDA GP 50

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 49.6cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 2.5 kW/3.4ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 103kg
  Резервоар : 5 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 100/80-14, 100/80-14
  Димензии 1,935x725x1.130
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Сива/Бела/Црна

  1.687 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  PEDA GP 50

  1.687 ден
 • PEDA PRO XT 125

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 124cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 7.6 kW/10.3ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск
  Тежина : 151kg
  Резервоар : 15 литри
  Менувач : 6 литри
  Гуми : 110/70-17, 140/70-17
  Димензии : 2.100x750x1.000
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Сина/Црвена

  2.415 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  PEDA PRO XT 125

  2.415 ден
 • PEDA PRO XT 250

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 229cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 11 kW/15ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 151kg
  Резервоар : 15 литри
  Менувач : 6 брзини
  Гуми : 110/70-17, 140/70-17
  Димензии : 2,100x710x1.100
  Стартување : алансер
  Боја : Сина/Црвена

  3.143 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  PEDA PRO XT 250

  3.143 ден

Main Menu