• PEDA ATV 200

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 177cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 6.7 kW
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/диск
  Тежина : 196kg
  Резервоар : 6 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 100/80-10, 100/80-10
  Стартување : алансер
  Боја : Бела/Црна

  2.412 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  PEDA ATV 200

  2.412 ден
 • PEDA Dabra 50

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 50cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 2.2 kW/3ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 83kg
  Резервоар : 5 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 3.50-10 , 3.50-10
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Сива/Бела

  1.201 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  PEDA Dabra 50

  1.201 ден
 • PEDA ET SPORT 50

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 49.6cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 2.5 kW/3.4ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 102kg
  Резервоар : 5 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 120/60-13, 110/70-12
  Димензии : 1.850x695x1.160
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Црвена/Кафена

  1.648 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  PEDA ET SPORT 50

  1.648 ден
 • PEDA GP 50

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 49.6cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 2.5 kW/3.4ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 103kg
  Резервоар : 5 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 100/80-14, 100/80-14
  Димензии 1,935x725x1.130
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Сива/Бела/Црна

  1.687 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  PEDA GP 50

  1.687 ден
 • PEDA PRO XT 125

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 124cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 7.6 kW/10.3ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск
  Тежина : 151kg
  Резервоар : 15 литри
  Менувач : 6 литри
  Гуми : 110/70-17, 140/70-17
  Димензии : 2.100x750x1.000
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Сина/Црвена

  2.415 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  PEDA PRO XT 125

  2.415 ден
 • PEDA PRO XT 250

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 229cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 11 kW/15ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 151kg
  Резервоар : 15 литри
  Менувач : 6 брзини
  Гуми : 110/70-17, 140/70-17
  Димензии : 2,100x710x1.100
  Стартување : алансер
  Боја : Сина/Црвена

  3.143 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  PEDA PRO XT 250

  3.143 ден
 • PEDA R8 50

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 49.6cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 2.1 kW/2.9ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 92kg
  Резервоар : 5 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 120/70-12, 120/70-12
  Димензии : 1.825x680x1.145
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Бела/Црвена

  1.323 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  PEDA R8 50

  1.323 ден
 • PEDA Rocket 50cc

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 50cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 2.5 kW/3.4ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 102kg
  Резервоар : 5 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 120/70-12, 120/70-12
  Диманзии : 1,825 x 680 x 1.145
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Црвена/Бела

  1.566 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  PEDA Rocket 50cc

  1.566 ден
 • PEDA Тек 250

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 124cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 7.2 kW/9.8ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/диск
  Тежина : 144kg
  Резервоар : 13,5 литри
  Менувач : 6 брзини
  Гуми : 110/90-17, 130/80-17
  Стартување : алансер
  Боја : Бела/Сива

  2.112 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  PEDA Тек 250

  2.112 ден

Main Menu