• Kymco Agility 16+ 125

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 125cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 6.6 kW/9ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/диск-CBS
  Тежина : 114kg
  Резервоар : 5 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 100/80-16, 100/80-14
  Стартување : алансер
  Боја : Сива/Бела

  2.594 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  Kymco Agility 16+ 125

  2.594 ден
 • Kymco Agility 16+ 50

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 49.6cm2
  Мотор : 2-тактен
  Сила : 2.5 kW/3.4ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 114kg
  Резервоар : 7 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 100/80-16, 100/80-14
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Сива

  2.090 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  Kymco Agility 16+ 50

  2.090 ден
 • Kymco Agility City 50 2T

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 49.6cm2
  Мотор : 2-тактен
  Сила : 2.8 kW/3.8ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 111kg
  Резервоар : 6 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 100/80-16, 100/70-16
  Димензии 2.045x740x1.240
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Црна/Сива

  2.226 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  Kymco Agility City 50 2T

  2.226 ден
 • Kymco Agility City 50 F

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 49.6cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 2.5 kW/3.4ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 103kg
  Резервоар : 5 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 100/80-13, 100/80-13
  Димензии 1,935x725x1.130
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Бела

  1.590 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  Kymco Agility City 50 F

  1.590 ден
 • Kymco Super 8 50cc 2T

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 49.6cm2
  Мотор : 2-тактен
  Сила : 2.5 kW/3.4ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 112kg
  Резервоар : 6 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 120/70-14, 120/80-14
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Црвана/Црна/Сина

  2.233 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  Kymco Super 8 50cc 2T

  2.233 ден
 • Kymco Visar 50

  Sold By: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 49.5cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 2.5 kW/3.4ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 95kg
  Резервоар : 5 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 100/80-17, 100/80-17
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Бела/Црвена

  1.290 ден
  Sold By: MOTOR TRADE

  Kymco Visar 50

  1.290 ден

Main Menu