• Nutri Power блендер BN1000W

  Sold By: WelStore

  Број на вртежи (макс. – мин.): 20.000 obr/min

  Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

  Материјал на ножот: Нерѓосувачки челик SUS 301

  Лесно чистење

  Ефикасен нож со шест сечила

  Суво мешање

  On/off копче и копче за регулирање на вртежите

  Број на брзини за лесно ракување: 2

  Пулсно работење за пократки циклуси на мешање

  Дополнителен сад

  Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање

  Капак со кој се претвора блендерот во сад за носење

  Гумени ногарки за стабилност

  Долготраен пластичен сад за мешање

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Боја: Бела боја

  Димензии (ШxВxД): 15,2 × 37,9 × 17,2 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 30 × 35 × 25 cm

  Нето тежина на апаратот: 3,1 kg

  Бруто тежина на апаратот: 3,6 kg

  Приклучна моќ: 1.000 W

  Код: 571402

  EAN Код: 3838782002137

  84 ден92 ден
  Sold By: WelStore

  Nutri Power блендер BN1000W

  84 ден92 ден
 • Side by side NRS9181BBK

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A+

  Димензии (ШxВxД): 90,6 × 177 × 75,9 cm

  Боја: Црна

  Отвoрање на врата: Ладилник десно/замрзнувач лево отворање на вратата

  Ногарки: 4

  Климатска класа: SN, T

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 622 / 577 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 380 / 373 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 242 / 204 l

  Капацитет на замрзнување: 16 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 6 h

  Електронско управување (SensoTech)

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  NoFrost Plus

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Брзо ладење

  ЛЕД осветлување

  4 стаклени полици

  1 сад за месо

  Фиока за зеленчук: 2 фиоки за овошје

  ShieldBox

  Флексибилен сад за јајца

  Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување

  Простор за замрзнување: 2 фиоки

  Полици на врата на замрзнувачот: 4

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 1,30 kWh

  Бучност: 41 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 90,6 × 177 × 75,9 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 97 × 184 × 76,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 98 kg

  Бруто тежина на апаратот: 110 kg

  Приклучна моќ: 280 W

  Код: 623824

  EAN Код: 3838782040177

  1.337 ден
  Sold By: WelStore

  Side by side NRS9181BBK

  1.337 ден
 • Side by side NRS9181MX

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A+

  Димензии (ШxВxД): 91 × 178,6 × 64,3 cm

  Врата: Метална врата

  Боја: Инокс

  Отвoрање на врата: Ладилник десно/замрзнувач лево отворање на вратата

  Ногарки: 4

  Прилагодливи ногарки: 2

  Климатска класа: SN, N, ST

  1 компресор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 566 / 516 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 350 / 339 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 216 / 177 l

  Капацитет на замрзнување: 11 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 10 h

  Електронско управување (SensoTech)

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  NoFrost Plus

  Кружење на воздухот: MultiFlow ладење во ладилникот

  Ледомат: Twist ледомат

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Брзо ладење

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување

  5 стаклени полици

  Држач за шишиња

  1 сад за месо

  Полици на вратата на ладилникот: 3 полици на вратата

  Фиока за зеленчук: 2 фиоки за овошје

  Флексибилен сад за јајца

  FreshZone фиока

  Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување

  Простор за замрзнување: 2 фиоки

  Полици на врата на замрзнувачот: 4

  5 стаклени полици

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 1,13 kWh

  Бучност: 43 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 91 × 178,6 × 64,3 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 97,7 × 189,6 × 72,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 91 kg

  Бруто тежина на апаратот: 100 kg

  Приклучна моќ: 240 W

  Код: 733132

  EAN Код: 3838782175114

  983 ден
  Sold By: WelStore

  Side by side NRS9181MX

  983 ден
 • Side by side NRS9181VXB

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A+

  Димензии (ШxВxД): 90,8 × 179,3 × 72,4 cm

  Боја: Инокс

  Отвoрање на врата: Ладилник десно/замрзнувач лево отворање на вратата

  Ногарки: 4

  Прилагодливи ногарки: 2

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  Инвертер мотор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 605 / 532 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 381 / 365 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 224 / 167 l

  Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 8 h

  Електронско управување (SensoTech)

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  NoFrost Plus

  Кружење на воздухот: MultiFlow ладење во ладилникот

  Диспанзер за ладна вода

  Ледомат: Автоматска подготовка на мраз, Коцки мраз, Дробен мраз

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Брзо ладење

  Штедлива програма (EcoMode)

  Мини бар

  ЛЕД осветлување

  5 стаклени полици

  Држач за шишиња

  Полици на вратата на ладилникот: 5 полици на вратите

  Фиока за зеленчук: 2 фиоки за овошје

  Флексибилен сад за јајца

  FreshZone фиока

  Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување

  Простор за замрзнување: 2 фиоки

  Полици на врата на замрзнувачот: 3

  5 стаклени полици

  Приклучок за вода: Резервоар

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 1,20 kWh

  Бучност: 43 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 90,8 × 179,3 × 72,4 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 98,2 × 187,7 × 78 cm

  Нето тежина на апаратот: 108 kg

  Бруто тежина на апаратот: 119 kg

  Приклучна моќ: 252 W

  Код: 733126

  EAN Код: 3838782172755

  1.377 ден
  Sold By: WelStore

  Side by side NRS9181VXB

  1.377 ден
 • Side by side NRS9182MB

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A++

  Димензии (ШxВxД): 90,8 × 178,6 × 63,6 cm

  Врата: Емајлиран челик

  Боја: Црна

  Отвoрање на врата: Ладилник десно/замрзнувач лево отворање на вратата

  Ногарки: 4

  Прилагодливи ногарки: 2

  Климатска класа: SN, N, ST, T

  Инвертер мотор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 566 / 516 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 350 / 339 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 216 / 177 l

  Капацитет на замрзнување: 11 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 10 h

  Електронско управување (SensoTech)

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  NoFrost Plus

  Кружење на воздухот: MultiFlow ладење во ладилникот

  Ледомат: Twist ледомат

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Брзо ладење

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување

  5 стаклени полици

  Држач за шишиња

  Полици на вратата на ладилникот: 3 полици на вратата

  Фиока за зеленчук: 2 фиоки за овошје

  Флексибилен сад за јајца

  FreshZone фиока

  Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување

  Простор за замрзнување: 2 фиоки

  Полици на врата на замрзнувачот: 4

  5 стаклени полици

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,94 kWh

  Бучност: 43 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 90,8 × 178,6 × 63,6 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 97,7 × 189,6 × 72,7 cm

  Нето тежина на апаратот: 90 kg

  Бруто тежина на апаратот: 100 kg

  Приклучна моќ: 240 W

  Код: 733130

  EAN Код: 3838782172793

  1.180 ден
  Sold By: WelStore

  Side by side NRS9182MB

  1.180 ден
 • Side by side NRS9182VB

  Sold By: WelStore

  Енергетска класа: A++

  Димензии (ШxВxД): 90,8 × 179,3 × 67,9 cm

  Боја: Црна

  Боја на апаратот: Црна

  Отвoрање на врата: Ладилник десно/замрзнувач лево отворање на вратата

  Ногарки: 4

  Прилагодливи ногарки: 2

  Климатска класа: SN, T

  Инвертер мотор

  Вкупен бруто/нето капацитет: 610 / 535 l

  Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 386 / 368 l

  Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 224 / 167 l

  Капацитет на замрзнување: 13 kg/24h

  Издржливост при прекин на електрична енергија: 8 h

  Електронско управување (SensoTech)

  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

  Аларм за отворена врата

  NoFrost Plus

  Кружење на воздухот: MultiFlow ладење во ладилникот

  Диспанзер за ладна вода

  Ледомат: Автоматска подготовка на мраз, Коцки мраз, Дробен мраз

  Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

  Брзо ладење

  Штедлива програма (EcoMode)

  ЛЕД осветлување

  5 стаклени полици

  Држач за шишиња

  Полици на вратата на ладилникот: 5 полици на вратите

  Фиока за зеленчук: 2 фиоки за овошје

  Флексибилен сад за јајца

  FreshZone фиока

  Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување

  Простор за замрзнување: 2 фиоки

  Полици на врата на замрзнувачот: 3

  5 стаклени полици

  Приклучок за вода: Резервоар

  Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,94 kWh

  Бучност: 42 dB(A)re1pW

  Димензии (ШxВxД): 90,8 × 179,3 × 67,9 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 98,2 × 187,7 × 78 cm

  Нето тежина на апаратот: 108 kg

  Бруто тежина на апаратот: 117 kg

  Приклучна моќ: 252 W

  Код: 733128

  EAN Код: 3838782172779

  1.377 ден
  Sold By: WelStore

  Side by side NRS9182VB

  1.377 ден
 • TRAVEL SET HTS03BG

  Sold By: WelStore

  Moжност за закачување

  На преклоп

  Материјал на плочките: керамички плочки

  Должина на плочките: 72 mm

  Едноставна механичка контрола

  Регулација на брзината: 2

  Број на температурни нивоа: 2

  Заклучување

  Куќиште: Пластично

  Тип на моторот: DC мотор за заштеда на енергија и долготрајна употреба

  Приклучна моќ: 1.200 W

  Бучност: 71,5 dB(A)re1pW

  Приклучна моќ(V): 220…240 V

  Димензии (ШxВxД): 13,5 × 23 × 7,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 9,5 × 25,6 × 16,2 cm

  Приклучна моќ: 1.200 W

  Код: 731957

  EAN Код: 3838782154058

  40 ден
  Sold By: WelStore

  TRAVEL SET HTS03BG

  40 ден
 • Автоматски апарат за кафе GCC800X

  Sold By: WelStore

  Не’рѓосувачки челик

  Потребно време за подготвување(загревање) на апаратот: 2 мин.

  Управување на допир

  Тајмер

  Начин на подготовка на кафе: Во зрна и мелено

  Прилагодување на дозата на кафе

  Автоматско капучино

  Различни должини на приготвено кафе: 3

  Сопствени програми

  Можност за правење на 2 кафиња одеднаш: 2

  Приготвување на пена од млеко

  Програм за отстранување на каменец(бигор)

  Сад за кафе во зрна: 200 g

  1,5 литри: 1,8 l

  Стандардно

  Можност за приготвување на чај

  Притисок на пумпата: 15 Bar

  Фреквенција: 50-60 Hz

  Сад за вода

  Куќиште: Не’рѓосувачки челик

  Боја: Инокс

  Должина на приклучен кабел: 1,5 m

  Димензии (ШxВxД): 59,5 × 45,5 × 40,5 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65 × 53,5 × 51 cm

  Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56 × 45-45 × 55 cm

  Нето тежина на апаратот: 23 kg

  Бруто тежина на апаратот: 27,6 kg

  Приклучна моќ: 1.350 W

  Код: 438723

  EAN Код: 3838942963803

  1.573 ден
 • Апарат за мелење на месо MG1600W

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 1.600 W

  Капацитет на мелење: 1,9 kg/min

  Лесно чистење

  Метално куќиште

  Управување: Механичко

  On/Off Копче

  Син индикатор

  Реверзибилна функција

  Додатоци за мелење месо: 2

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластика + метал

  Должина на приклучен кабел: 1,3 m

  Димензии (ШxВxД): 23 × 18 × 23 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31 × 28,8 × 20,5 cm

  Нето тежина на апаратот: 2,8 kg

  Бруто тежина на апаратот: 3,9 kg

  Приклучна моќ: 350 W

  Код: 573857

  EAN Код: 3838782005596

  86 ден
 • Апарат за мелење на месо MG1800SJW

  Sold By: WelStore

  Моќност на моторот (max): 1.800 W

  Капацитет на мелење: 2,2 kg/min

  Лесно чистење

  Метално куќиште

  Управување: Механичко

  On/Off Копче

  Реверзибилна функција

  Додатоци за мелење месо: 2

  Додатоци за подготовка на сок, колбаси и колачи: 1

  Простор за сместување на кабелот

  Гумени ногарки за стабилност

  Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

  Куќиште: Пластика + метал

  Должина на приклучен кабел: 1,3 m

  Димензии (ШxВxД): 30,6 × 29 × 20 cm

  Димензии на амбалажата (ШxВxД): 42,6 × 32,6 × 26 cm

  Нето тежина на апаратот: 4,2 kg

  Бруто тежина на апаратот: 6,5 kg

  Приклучна моќ: 500 W

  Код: 513714

  EAN Код: 3838942069642

  122 ден

Main Menu