• LED ТЕЛЕВИЗОР FAVORIT 32DN4M3T2S2A – ANDROID (9.0)

  Sold By: WelStore

  Спецификации
  ДИЈАГОНАЛА
  32” (80CM)

  ЕКРАН
  LED

  РЕЗОЛУЦИЈА
  1366×768 (HD READY)

  ТЈУНЕР
  DIGITALEN DVB-T2/S2

  ОСВЕТЛУВАЊЕ
  200 CD/M2 +/-10%

  ВРЕМЕ НА ОДГОВОР
  8 MS

  SMART

  WIRELESS
  ВГРАДЕН

  ПОВРЗУВАЊЕ
  SCART,HDMIX3,VGA,USB X2, ПОДДРЖУВА CL+, WI-FI

  МОНТАЖА НА ЅИД
  VESA (200MM X100MM)

  АНДРОИД ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ
  ANDROID 9.0

  БОЈА НА РАМКА
  ЦРНА

  БРЗИНА
  QUAD CORE 1.2GHZ

  МЕМОРИЈА
  MEMORY 8GB, RAM 1GB

  ЈАЗИК
  МАКЕДОНСКИ; АНГЛИСКИ; ХРВАТСКИ; СРПСКИ

  ПОДДРЖУВА АПЛИКАЦИИ НА GOOGLE PLAY

  PVR ФУНКЦИЈА ЗА СНИМАЊЕ НА СОДРЖИНА

  ОСТАНАТО
  ПОДДРЖУВА БЕЗЖИЧНА ТАСТАТУРА; ХОТЕЛСКИ РЕЖИМ; ПОВЕЌЕЈАЗИЧНО МЕНИ

  DVB-C

  DVB-T2/S2

  ЗВУЧНИЦИ
  2X10W

  НОГАРКИ
  МЕТАЛНИ

  ДИМЕНЗИИ СО ДРЖАЧ (ШXВXД):
  730MM X 470MM X 225 MM

  ДИМЕНЗИИ БЕЗ ДРЖАЧ (ШXВXД)
  730MM × 442MM × 86 MM

  177 ден
 • LED ТЕЛЕВИЗОР FAVORIT 32DN4P4T2HD

  Sold By: WelStore

  Спецификации
  ДИЈАГОНАЛА
  32” (80CM)

  ЕКРАН
  LED

  РЕЗОЛУЦИЈА
  1366×768 (HD READY)

  ТЈУНЕР
  DIGITALEN DVB-T2/C

  ОСВЕТЛУВАЊЕ
  200 CD/M2 +/-10%

  ВРЕМЕ НА ОДГОВОР
  8 MS

  SMART
  НЕ

  WIRELESS
  НЕ

  ПОВРЗУВАЊЕ
  SCART,HDMIX3,VGA,USB X2, AV, ПОДДРЖУВА CI+, СЛУШАЛКИ, КОАКСИЈАЛНО

  МОНТАЖА НА ЅИД
  VESA (200ММX100ММ)

  БОЈА НА РАМКА
  ЦРНА

  ЈАЗИК
  МАКЕДОНСКИ; АНГЛИСКИ; ХРВАТСКИ; СРПСКИ

  ЗВУЧНИЦИ
  2X10W

  НОГАРКИ
  ПЛАСТИЧНИ

  DVB-C

  DVB-T2

  ДИМЕНЗИИ СО ДРЖАЧ (ШXВXД):
  730MM X 470,5MM X 225MM

  ДИМЕНЗИИ БЕЗ ДРЖАЧ (ШXВXД)
  730MM X 442MM X 86MM

  НЕТО ТЕЖИНА
  4 KG

  ОСТАНАТО
  ХОТЕЛСКИ РЕЖИМ

  137 ден

Main Menu