• PEDA ATV 200

  Се продава од: Martin Serafimov

  Зафатнина : 177cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 6.7 kW
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/диск
  Тежина : 196kg
  Резервоар : 6 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 100/80-10, 100/80-10
  Стартување : алансер
  Боја : Бела/Црна

  Се продава од: Martin Serafimov

  PEDA ATV 200

  1.961,80 
 • PEDA GP 50

  Се продава од: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 49.6cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 2.5 kW/3.4ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 103kg
  Резервоар : 5 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 100/80-14, 100/80-14
  Димензии 1,935x725x1.130
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Сива/Бела/Црна

  Се продава од: MOTOR TRADE

  PEDA GP 50

  1.372,20 
 • PEDA PRO XT 125

  Се продава од: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 124cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 7.6 kW/10.3ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск
  Тежина : 151kg
  Резервоар : 15 литри
  Менувач : 6 литри
  Гуми : 110/70-17, 140/70-17
  Димензии : 2.100x750x1.000
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Сина/Црвена

  Се продава од: MOTOR TRADE

  PEDA PRO XT 125

  1.964,52 
 • PEDA PRO XT 250

  Се продава од: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 229cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 11 kW/15ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 151kg
  Резервоар : 15 литри
  Менувач : 6 брзини
  Гуми : 110/70-17, 140/70-17
  Димензии : 2,100x710x1.100
  Стартување : алансер
  Боја : Сина/Црвена

  Се продава од: MOTOR TRADE

  PEDA PRO XT 250

  2.556,84 
 • PEDA R8 50

  Се продава од: MOTOR TRADE

  Зафатнина : 49.6cm2
  Мотор : 4-тактен
  Сила : 2.1 kW/2.9ks
  Ладење : воздушно
  Кочници : диск/гуртни
  Тежина : 92kg
  Резервоар : 5 литри
  Менувач : Автоматски-CVT
  Гуми : 120/70-12, 120/70-12
  Димензии : 1.825x680x1.145
  Стартување : алансер/курбла
  Боја : Бела/Црвена

  Се продава од: MOTOR TRADE

  PEDA R8 50

  1.076,04 

Главно мени

×